Seuratoiminnan info

Ajankohtaisia seuran tiedotusasioita 3.8.2015:

Kesätennis
Kesää on vielä jäljellä ja kesätennis jatkuu vielä viikolla 32. Välissä on muutaman viikon tauko, joka kannattaa käyttää hyväksi ja ladata akkuja tulevaa syksyä ja sisäkautta varten.

Syksyn treenit
Ilmoittautuminen syksyn tenniskursseille on alkanut ohjeet ilmoittautumista varten löytyy täältä. Syksyn treenit alkavat maanantaina 31.8 ja ilmoittautuminen päättyy 26.8 keskiviikkona. Ilmoittauduthan mukaan hyvissä ajoin, helpottaaksesi ryhmien muodostamista. Tervetuloa mukaan!

Valmennustiimi
2014 syyskauden loppu ja 2015 kevätkaudella valmennustoimintaa pyöritettiin neljällä osa-aikaisella valmentajalla ja kahdella apuvalmentajalla. Syyskaudelle tultaessa valmennustiimissä tapahtuu hieman muutoksia, kun aiemmin osa-aikaisena vastuuvalmentajana toiminut Tapio siirtyy Tennis-61 Ry:n päätoimiseksi päävalmentajaksi. Järjestely antaa paremmat mahdollisuudet valmennustoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja laadukkaan valmennustoiminnan tarjoamiseen. Osa-aikaisina valmentajina jatkaa edelleen mm. Joonas ja apuvalmentajina mm. Emilia ja Lora.

Kilpailutoiminta
•         Back-to-school –kilpailut! Tennis-61 järjestää nuorimmilleen elokuussa Mini/Miditenniskilpailut TennisCenterin ulkokentillä (säiden salliessa). Ajankohta julkaistaan lähiaikoina ja ilmoittautumiset kisaan suoritetaan tuttuun tapaan TennisCenterin aulassa olevalle ilmoitustaululle.

•         Tennis-61:llä on kilpailukalenterissa syyskaudella kahdet kansalliset kilpailut. Ensimmäiset pelataan 03.10. – 04.10.15 ja toiset 21.11. – 22.11.15. Tennis-61 toivottaa kaikki kilpapelaajat tervetulleeksi ottelemaan ja katsojat nauttimaan jännittävistä hetkistä ja suurista tunteista!

•         Nuoremmille ja aloitteleville pelaajille seura tulee järjestämään sisäkauden aikana syksyllä perinteiseen tapaan vähintään yhdet kisat, joissa eri ikäluokkien ja taitotasojen pelaajat pääsevät ottamaan mittaa toisistaan ja itsestään. Näiden kilpailuiden ajankohdista tiedotetaan myös lähemmin.

•         Aikuispelaajien ja kilpajunioreiden kannattaa osallistua myös TennisCenterillä sisäkausilla pelattavaan Tennisranking-sarjaan. Tästä saa lisää tietoa TennisCenterin ilmoitustaululta.

•         Tennis-61 on talvikaudella mukana kahdella joukkueella sarjatenniksessä ja yhdellä joukkueella seniorisarjassa. Suomen Tennisliitto lanseerasi 2015 aikana myös uuden kilpailumuodon nimeltä Harrasteliiga. Harrasteliiga on sarjatennistä muistuttava, mutta kevyempi pelimuoto, joka on suunnattu sarjatennistä rennompaan kilpailemiseen. Tennis-61 suositteleekin jäseniään rohkeasti kokeilemaan uutta liigaa. Liigasta voit lukea lisää tästä.

Muuta
•         TennisCenterin sisätenniskentillä tehdään parhaillaan remonttia ja kentät ovat poissa käytöstä 16.8 saakka. Kentät saavat uudet pinnoitteet ja näin ollen pääsemme starttaamaan syyskauden juuri päivitetyssä tennispyhätössämme!

•         Käykää tykkäämässä Facebook-sivuistamme osoitteessa https://www.facebook.com/tennis61?fref=ts Sivuille voitte lisätä kuvia vaikkapa omista tennishetkistänne tai muuten vain seurata meitä Facebookissa.

•         Tenniksen uusi verkkopalvelu TennisHUB on avattu. Palvelun avulla voit esimerkiksi löytää itsellesi uusia pelikavereita ja hakea vapaita pelivuoroja. Rekisteröidy osoitteessa www.tennishub.fi elokuun loppuun mennessä ja saat liittymisetuna MTV Katsomon Total Sport yhden vuorokauden katseluoikeuden, jolla voit seurata vaikka elokuussa pelattavia Montrealin ja Cincinnatin ATP1000 turnauksia. Lisäksi saat muita etuja ja alennuksia. TennisHUBiin liittyminen on maksutonta.

TennisHUB on Suomen Tennisliiton ylläpitämä kaikille tenniksen harrastajille ja tenniksestä kiinnostuneille suunnattu palvelu, jonka avulla pelaajat voivat etsiä ja varata vapaita kenttiä, löytää pelikavereita, saada etuja ja alennuksia sekä pitää yhteyttä tenniskavereihin. TennisHUBin toimintoja kehitetään ja uusia palveluita avataan säännöllisesti. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa kaikki tennikseen liittyvät palvelut löytyvät samasta paikasta ja niihin pääsee yhdellä kirjautumisella.

Mukavaa loppukesää ja alkusyksyä toivottaen:

Tennis-61