T-61 vahva kesän sarjatenniksessä

T-61:n edustusjoukkue palasi vuoden tauon jälkeen mukaan miesten ulkokauden sarjatennikseen. Taukovuoden takia joukkue aloitti kesän urakkansa alimmassa 4.divisioonassa ja sen lohkossa O. Sarjakauden aikana nuoren joukkueen otteet ovat olleet vakuuttavia ja T-61 onkin kahminut kaikista neljästä pelatusta ottelustaan selkeät voitot nousten samalla lohkon kärkipaikalle.

Kesän edustusjoukkueessa ovat pelanneet joukkueen ykköspelaajana Oscar Strandback, kakkospelaajana Elmeri Laitila ja kolmospelaajina Tapio Männistö sekä Roope Korpela. Oscar, Elmeri ja Roope ovat kaikki Tennis-61:den omia kasvatteja ja myös seuran kolme parasta poikajunioria STL:n tämän hetkisten keskiarvojen perusteella. Tapio puolestaan on joukkueen kapteeni sekä poikien valmentaja.

Joukkueella on jäljellä vielä yksi kotiottelu sekä yksi vierasottelu joiden perusteella määräytyy pääseekö joukkue pelaamaan nousukarsintaa noustakseen 3.divisioonaan.

Päivitys 15.8.2016: Edustusjoukkue voitti kummatkin jäljellä olleet ottelut ja näin ollen säilytti kirkkaasti paikkansa lohkokärkenä. T-61 pääsee nyt pelaamaan nousukarsintaa, jossa se kohtaa lohko G:n voittajajoukkueen. Nousukarsinta pelataan 2.-4.9.2016 välisenä aikana. Nousukarsinnan voittaja nousee ensi kesäksi pelaamaan 3. divisioonaan.

Päivitys 4.9.2016: T-61 pelasi nousukarsinta ottelussa lohko G:n voittajajoukkuetta (MLK Maarianhamina) vastaan. Ottelu pelattiin Kaarinassa 3.9.2016 ja T-61 kohtasi valitettavasti kesän sarjakautensa ensimmäisen tappion, eikä näin ollen päässyt nousemaan ensi kesäksi 3.divisioonaan.