Tulevia kisoja ym infoa!

Seuran sisäinen turnaus 12-17 -vuotiaille harrastajille
Aika: Tiistaina 30.5 klo 16.30 alkaen
Pelattavat luokat: 12-14v 2-peli ja 15-17v. 2-peli (halutessaan nuoremmat voivat osallistua myös vanhempien pelaajien sarjaan)
Pelikenttä: 12-14v sarjassa pelikenttänä miditenniskenttä ja vihreät stage-pallot ja 15-17v sarjassa normaali tenniskenttä ja normaalit keltaiset pallot.
Ottelumäärät ja pelimuoto: Vähintään kaksi ottelua per pelaaja/sarja. Pelimuotona osallistujamääristä riippuen joko lohkopelit, cup-kaavio tai niiden kombinaatio.
Pistelasku: Tykkimäki-Tourilta tuttu Midi-tenniksen pistelaskua (paras kolmesta tie-break erästä seitsemään pisteeseen).
Osallistumismaksu: 10€/sarja/pelaaja.
Ilmoittautumiset: sähköpostilla tapio@tennis61.fi
Rajoitukset: Kilparyhmissä harjoittelevat pelaajat eivät saa osallistua turnaukseen. Sarja voidaan toteuttaa mikäli vähintään 4 pelaajaa ilmoittautuu mukaan per sarja.

Sarjatennis
Tennis-61 on mukana kesäkauden sarjatenniksessä 4. divisioonassa Pohjanmaan lohkossa. Viime vuonna nuori joukkue voitti lohkonsa ja pääsi nousukarsintoihin saakka ja tänä vuonna on tarkoitus laittaa paremmaksi ja nousta 3.divariin! Verkkosivujemme sarjatennis-osioon päivitetään joukkueen peliajat kun otteluajat saadaan lyötyä lukkoon. Tulkaa siis seuraamaan otteluita ja kannustamaan T61 kolmoseen! Kesän joukkueeseen on nimetty Oscar Strandback, Elmeri Laitila, Julius Savolainen ja Roope Korpela sekä kipparinakin toimiva Tapio Männistö.

Kesän viralliset kilpailut Vaasassa
Tennis-61 järjestää Vaasassa kesän aikana kahdet Suomen Tennisliiton alaiset viralliset kilpailut. Ensimmäisenä pelataan Vaasan Kesäkisat 16.6-18.6 ja kesäkauden kruunuksi järjestämme Länsi-Suomen aluemestaruuskilpailut 28.7-30.7. Toivommekin mahdollisimman monen teistä saapuvan seuraamaan kilpailujamme ja viettämään mukavia kesäpäiviä kanssamme kisatunnelmissa!