Valmennus

Tennis-61 tarjoaa tennisvalmennusta iästä ja taitotasosta riippumatta.

Ilmoittautuminen seuran harjoituksiin tapahtuu sähköisillä ilmoittautumislomakkeilla ennen kauden alkua. Myös kesken kauden on mahdollista päästä mukaan treeneihin, mikäli sopiva ryhmä pelaajalle löytyy olemassa olevista ryhmistä tai uusien ryhmien perustaminen on mahdollista. Pelaajat jaetaan valmennusryhmiin iän, taitojen ja tennikseen liittyvien tavoitteiden perusteella.

Harjoittelu tapahtuu Vaasan Tennis Centerillä Bragentiellä, josta löytyvät mahdollisuudet sekä sisä- että ulkoharjoitteluun. Lisäksi käytettävissä on TennisCenterin kattavat palvelut mm. kahvio, proshop, kuntosali, sauna sekä muut urheilulliset ajanvietteet palloilulajien parissa.

T-61 PELAAJAPOLKU

 

Minitennis U4 (lapsi-vanhempitennis)
6:n parin ryhmissä 1 tunti viikossa.
Hyperminit

Minitennis U6 (6-vuotiaat ja nuoremmat)
7 – 8 pelaajan ryhmissä 1 – 4 tuntia viikossa.
Superminit

Minitennis U8 (8-vuotiaat ja nuoremmat)
7 – 8 pelaajan ryhmissä 1 – 4 tuntia viikossa.
Minit

Miditennis U10 (8-vuotiaat ja nuoremmat)
6 pelaajan ryhmissä 1 – 4 tuntia viikossa.
Esikilpa ja Harraste.

Harrastevalmennus (U12 – 18+)
Aloittelijat 6 pelaajan ryhmissä 1 – 4 tuntia viikossa.
Kokeneet 4 pelaajan ryhmissä 1 – 4 tuntia viikossa.

Kilpavalmennus (U12 – 18+)
4 pelaajan ryhmissä 1,5 – 6 tuntia viikossa.

Aikuisvalmennus (18+)
Edistyneet 4 pelaajan ryhmissä 1 – 4 tuntia viikossa.
Aloittelijat 6 pelaajan ryhmissä 1 – 4 tuntia viikossa.

*ajantasaiset hinnat löydät ilmoittautumislomakkeilta

KURSSIT JA LEIRIT
Tennis-61 järjestää kursseja ja leirejä ympäri vuoden erilaisin sisällöin ja eri kohderyhmille. Kursseista ja leireistä tiedotetaan aina erikseen ja ilmoittautuminen tapahtuu tiedotteessa esitetyn tavan mukaisesti.

Tavallisimpia kursseja ovat eri kohderyhmien starttikurssit, jatkokurssit sekä muut erikseen räätälöidyt kurssit. Tavallisimpia leirejä puolestaan ovat esim. seurojen väliset pelileirit tai junioreiden teholeirit.

SUUNNITELMALLISUUS JA TAVOITTEELLISUUS

Tenniksen valmennusvuosi on jaettu kolmeen valmennuskauteen; kevät-, kesä- ja syyskauteen. Jokaisen kauden harjoittelun perustana on kauden oma valmennussuunnitelma. Valmennussuunnitelma sisältää ohjelman erilaisten pelillisten, taktisten ja teknisten taitojen harjoittelusta. Edellämainittujen osa-alueiden harjoittelua tukee ikäkausikohtainen oheisharjoittelu.

Pelaajille asetetaan pelaajapolun aikana yksilöllisiä tavoitteita, joiten toteutumista valmennuksessa seurataan ja joiden avulla pelaajaa ja valmennusta voidaan kehittää.

KILPAILEMINEN

Kilpaileminen on osa tenniksen perusluonnetta ja T-61 kannustaa kaikki harjoituksissa käyviä pelaajiaan kilpailemiseen. Seura järjestää vuoden aikana n. viisi kansallista kisaa sekä erilaisia juniorikilpailuja. T-61 valmennustoiminnassa kilpaileminen tärkeässä roolissa ja valmennustasosta riippumatta jokaisella ryhmällä on 2-4 kisa/peliviikkoa kausiohjelmissaan, jolloin keskitytään ainoastaan pelaamiseen ja kilpailemiseen.