Ilmoittautumislomake (syyskausi 2021)

Tällä lomakkeella ilmoittaudun mukaan Tennis-61 Ry:n tennisharjoituksiin syyskaudelle 2021.

Ilmoittautuminen viimeistään sunnuntaina 22.8.2021! Ryhmäjaot tehdään viikon 34 aikana ja ne julkaistaan saman viikon loppupuolella. Ensimmäiset harjoitukset alkavat viikolla 35 maanantaina 30.8.

Hinnat talvikausi 2020-2021:

2020 syksy:
Aikuiset aloittelijat 4-6 pelaajaa: 1krt/vk 290€ / lisäkerrat 255€
Aikuiset edistyneet 4 pelaajaa: 1krt/vk 340€ / lisäkerrat 285€

Harrastajat aloittelijat 4-6 pelaajaa: 1krt/vk 255€ / lisäkerrat 215€
Harrastajat edistyneet 4 pelaajaa: 1krt/vk 285€ / lisäkerrat 250€
Harrastajat mini/midi 6-8 pelaajaa: 1krt/vk 210€ / lisäkerrat 175€

Kilpapelaajat 4 pelaajaa: 1krt/vk 325€ / 2krt/vk 580€ / 3krt/vk 800€ / 4krt/vk 950€ /

Syyskaudella 2021 valmentajina toimivat seuravalmentajat Roope Korpela ja Joonas Matikainen.

Harjoitusryhmät talvikaudelle 2021-2022 muodostetaan pelaajien taitotason perusteella. Omia toiveita esim. pelikavereista jne. voi esittää kohdassa "Erityistoiveet". Huomaathan ettei kaikkia erityistoiveita ei kuitenkaan voida toteuttaa. Kun annat toiveita harjoitusajoista, muista täyttää sekä aikaisin alkamisaikatoiveesi sekä myöhäisin loppumisaikatoiveesi!

Valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista (pakollinen)
En ole ennen ollut mukana T61:den harjoituksissaOlen joskus käynyt T61:n harjoituksissaOlen ollut mukana edellisillä kausilla T61:n harjoituksissa

Harjoitusmuodon valinta (pakollinen)
AikuisetKilpapelaajatHarrastajat (juniorit)

Pelaajan tason valinta (pakollinen)
Mini/Miditennis (5-11v.)AloittelijaEdistyneempiKilpa (vain kilparyhmäläiset)

Pelikertojen valinta (Harrastajat ja Aikuiset 1h/krt. Kilpapelaajat 1,5h/krt) (pakollinen)
1krt/vk2krt/vk3krt/vk4krt/vk

Nimi (pakollinen)

Syntymävuosi vvvv (pakollinen)

Kielitaito (pakollinen) Valitse ne kielet joita pelaaja osaa puhua ja joilla pelaaja voi vastaanottaa opetusta
suomiruotsienglanti

Pelaajan puh (pakollinen aikuisilla)

Huoltajan puh (pakollinen alle 18v. pelaajilla)

Email -laskut ja yhteydenotot (pakollinen)

Pelaajan email (jos eri kuin edellinen)

Osoite (pakollinen)

Postinumero ja paikka (pakollinen)

Laskutusosoite -jos eri kuin edellinen

Postinumero ja paikka

Mihin aikaan pelaaja pääsee harjoittelemaan?

Kaikki harjoitukset toteutetaan arkisin klo 15.30-21.30 aikavälillä.

Oletuksena on että kaikki päivät ja ajat sopivat. Rajaa jokaiselle päivälle erikseen se aikaväli jolloin aikaisintaan pelaaja pääsee harjoituksiin ja milloin viimeistään toivoisit harjoitusten loppuvan tai jos jokin päivä EI sovi. Muista, mitä pidemmän aikavälin annat sen parempi!)

Valitse aikaväli milloin toivoisit harjoitusten olevan:

Ma alkaa Ma loppuu
Ti alkaa Ti loppuu
Ke alkaa Ke loppuu
To alkaa To loppuu
Pe alkaa Pe loppuu

Erityistoiveet

Ilmoittajan nimi (pakollinen)

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn harjoitusmaksut ja ymmärrän voimassa olevat peruutusehdot.

HUOM! Olen velvollinen itse tarkastamaan harjoitusaikani tämän linkin takaa! (Valmennus | Harjoitusajat) ilman erillistä pyyntöä.

Talvikauden syksyn harjoittelujakso alkaa maanantaina 30.8.2020 ja päättyy perjantaina 17.12.2020. Yhteensä 15 harjoitusviikkoa. Syyslomaviikolla (vk42), Itsenäisyyspäiväna ma 6.12 ei ole harjoituksia.

Jokainen harjoituksissa käyvä pelaaja on automaattisesti myös Tennis-61 Ry:n jäsen. Jäsenmaksu on kalenterivuosittainen ja se lisätään kauden ensimmäiseen harjoituslaskuun. Jäsenyys oikeuttaa suoraan jäsenetuihin, joihin voi tutustua tässä linkissä. (Tennis-61 | Jäsenedut)

Laskutus kahdessa erässä (n. 1.9.2021, 1.10.2021). Laskut toimitetaan sähköpostitse. Ensimmäiseen laskuun lisätään jäsenmaksu niille pelaajille jotka eivät vielä 2021 vuoden jäsenmaksua ole maksaneet (aikuiset 30€, opiskelijat 20€, juniorit 15€, perhejäsenmaksu (2+2) 50€ tai (1+1) 35€).

Irtisanoutumisaika kesken kauden on 4 viikkoa. Irtisanomiset sähköisesti verkkolomakkeella osiossa Valmennus | Irtisanomislomake. Yli 14 vrk:n yhtäjaksoisissa sairauspoissaoloista hyvitetään, kun pelaaja ilmoittaa siitä hyvissä ajoin ja esittää lääkärintodistuksen. Harjoituslaskun maksamatta jättäminen ei ole yhtä kuin irtisanominen.

Tennis-61:llä on käytössä vuorojen korvaujärjestelmä, jonne voi tallettaa varastoon käyttämättömiä pelivuoroja ja korvata niitä myöhemmin samantasoisissa ryhmissä. Korvaussaldoa ei voi muuttaa rahaksi ja korvaussaldon käyttäminen edellyttää voimassa olevaa valmennussuhdetta.

Mikäli Tennis-61 joutuu keskeyttämään valmennustoimintansa äkillisesti T-61:stä riippumattomista syistä (force majeure) sovelletaan seuraavia säännöksiä: Keskeytys alle 1kk, T-61 lisää peruuntuneet vuorot asiakkaan korvausjärjestelmään tai tarjoaa muuta korvaavaa toimintaa myöhemmin toiminnan jatkuessa (ei oikeuta valmennusmaksun hyvitykseen/palautukseen). Keskeytys yli 1kk, laskutettuun valmennusmaksuun tehdään hyvitys yli 1kk osalta.

Tennis-61 harjoitusmaksut ja T-61 jäsenyys ei sisällä tapaturmavakuutusta.

Lisätietoa antaa Tapio Männistö tapio@tennis61.fi

Tarkista ennnen "Lähetä"-painikkeen painamista, että kaikki pakolliset-kentät on täytetty. Kun ilmoittautuminen on lähtenyt onnistuneesti saat alle ilmoituksen "Viesti lähetettiin onnistuneesti. Kiitos ilmoittautumisesta! Muista tarkistaa harjoitusaikasi netistä!" Saat myös sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta.