Ilmoittautumislomake (kevätkausi 2022)

  Tällä lomakkeella ilmoittaudun mukaan Tennis-61 Ry:n tennisharjoituksiin kevätkaudelle 2022.

  Ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 31.12.2021! Ryhmäjaot tehdään viikon 1 aikana ja ne julkaistaan saman viikon loppupuolella. Ensimmäiset harjoitukset alkavat viikolla 2 (maanantaina 10.1. alk.).

  Hinnat kevätkausi 2022:

  2022 kevät:
  Aikuiset aloittelijat 4-6 pelaajaa: 1krt/vk 390€ / lisäkerrat 340€
  Aikuiset edistyneet 4 pelaajaa: 1krt/vk 460€ / lisäkerrat 385€

  Harrastajat aloittelijat 4-6 pelaajaa: 1krt/vk 340€ / lisäkerrat 285€
  Harrastajat edistyneet 4 pelaajaa: 1krt/vk 385€ / lisäkerrat 335€
  Harrastajat mini/midi 6-8 pelaajaa: 1krt/vk 280€ / lisäkerrat 230€

  Kilpapelaajat 4 pelaajaa: 1krt/vk 430€ / 2krt/vk 780€ / 3krt/vk 1070€ / 4krt/vk 1270€ /

  Kevätkaudella 2022 valmentajina toimivat kilpavalmentaja Anton Orpana, seuravalmentajat Roope Korpela ja Joonas Matikainen.

  Harjoitusryhmät talvikaudelle 2021-2022 muodostetaan pelaajien taitotason perusteella. Omia toiveita esim. pelikavereista jne. voi esittää kohdassa "Erityistoiveet". Huomaathan ettei kaikkia erityistoiveita ei kuitenkaan voida toteuttaa. Kun annat toiveita harjoitusajoista, muista täyttää sekä aikaisin alkamisaikatoiveesi sekä myöhäisin loppumisaikatoiveesi!

  Valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista (pakollinen)
  En ole ennen ollut mukana T61:den harjoituksissaOlen joskus käynyt T61:n harjoituksissaOlen ollut mukana edellisillä kausilla T61:n harjoituksissa

  Harjoitusmuodon valinta (pakollinen)
  AikuisetKilpapelaajatHarrastajat (juniorit)

  Pelaajan tason valinta (pakollinen)
  Mini/Miditennis (5-11v.)AloittelijaEdistyneempiKilpa (vain kilparyhmäläiset)

  Pelikertojen valinta (Harrastajat ja Aikuiset 1h/krt. Kilpapelaajat 1,5h/krt) (pakollinen)
  1krt/vk2krt/vk3krt/vk4krt/vk

  Nimi (pakollinen)

  Syntymävuosi pp.kk.vvvv (pakollinen)

  Kielitaito (pakollinen) Valitse ne kielet joita pelaaja osaa puhua ja joilla pelaaja voi vastaanottaa opetusta
  suomiruotsienglanti

  Pelaajan puh (pakollinen aikuisilla)

  Huoltajan puh (pakollinen alle 18v. pelaajilla)

  Email -laskut ja yhteydenotot (pakollinen)

  Pelaajan email (jos eri kuin edellinen)

  Osoite (pakollinen)

  Postinumero ja paikka (pakollinen)

  Laskutusosoite -jos eri kuin edellinen

  Postinumero ja paikka

  Mihin aikaan pelaaja pääsee harjoittelemaan?

  Kaikki harjoitukset toteutetaan arkisin klo 15.30-21.30 aikavälillä.

  Oletuksena on että kaikki päivät ja ajat sopivat. Rajaa jokaiselle päivälle erikseen se aikaväli jolloin aikaisintaan pelaaja pääsee harjoituksiin ja milloin viimeistään toivoisit harjoitusten loppuvan tai jos jokin päivä EI sovi. Muista, mitä pidemmän aikavälin annat sen parempi!)

  Valitse aikaväli milloin toivoisit harjoitusten olevan:

  Ma alkaa Ma loppuu
  Ti alkaa Ti loppuu
  Ke alkaa Ke loppuu
  To alkaa To loppuu
  Pe alkaa Pe loppuu

  Erityistoiveet

  Ilmoittajan nimi (pakollinen)

  Lähettämällä lomakkeen hyväksyn harjoitusmaksut ja ymmärrän voimassa olevat peruutusehdot.

  HUOM! Olen velvollinen itse tarkastamaan harjoitusaikani tämän linkin takaa! (Valmennus | Harjoitusajat) ilman erillistä pyyntöä.

  Talvikauden kevään harjoittelujakso alkaa maanantaina 10.1.2022 ja päättyy perjantaina 3.6.2022. Yhteensä 20 harjoitusviikkoa. Hiihtolomaviikolla (vk9), pitkäperjantaina pe 15.4. ja toisena pääsiäispäivänä ma 17.4. ei ole harjoituksia.

  Jokainen harjoituksissa käyvä pelaaja on automaattisesti myös Tennis-61 Ry:n jäsen. Jäsenmaksu on kalenterivuosittainen ja se lisätään kauden ensimmäiseen harjoituslaskuun. Jäsenyys oikeuttaa suoraan jäsenetuihin, joihin voi tutustua tässä linkissä. (Tennis-61 | Jäsenedut)

  Laskutus kahdessa erässä (n. 10.1.2021, 1.3.2021). Laskut toimitetaan sähköpostitse. Ensimmäisen laskun yhteydessä laskutetaan jäsenmaksu niiltä pelaajille jotka eivät vielä 2022 vuoden jäsenmaksua ole maksaneet (aikuiset 30€, opiskelijat 20€, juniorit 15€, perhejäsenmaksu (2+2) 50€ tai (1+1) 35€).

  Irtisanoutumisaika kesken kauden on 4 viikkoa. Irtisanomiset sähköisesti verkkolomakkeella osiossa Valmennus | Irtisanomislomake. Yli 14 vrk:n yhtäjaksoisissa sairauspoissaoloista hyvitetään, kun pelaaja ilmoittaa siitä hyvissä ajoin ja esittää lääkärintodistuksen. Harjoituslaskun maksamatta jättäminen ei ole yhtä kuin irtisanominen.

  Tennis-61:llä on käytössä vuorojen korvaujärjestelmä, jonne voi tallettaa varastoon käyttämättömiä pelivuoroja ja korvata niitä myöhemmin samantasoisissa ryhmissä. Korvaussaldoa ei voi muuttaa rahaksi ja korvaussaldon käyttäminen edellyttää voimassa olevaa valmennussuhdetta.

  Mikäli Tennis-61 joutuu keskeyttämään valmennustoimintansa äkillisesti T-61:stä riippumattomista syistä (force majeure) sovelletaan seuraavia säännöksiä: Keskeytys alle 1kk, T-61 lisää peruuntuneet vuorot asiakkaan korvausjärjestelmään tai tarjoaa muuta korvaavaa toimintaa myöhemmin toiminnan jatkuessa (ei oikeuta valmennusmaksun hyvitykseen/palautukseen). Keskeytys yli 1kk, laskutettuun valmennusmaksuun tehdään hyvitys yli 1kk osalta.

  Tennis-61 harjoitusmaksut ja T-61 jäsenyys ei sisällä tapaturmavakuutusta.

  Lisätietoa antaa Tapio Männistö tapio@tennis61.fi

  Tarkista ennnen "Lähetä"-painikkeen painamista, että kaikki pakolliset-kentät on täytetty. Kun ilmoittautuminen on lähtenyt onnistuneesti saat alle ilmoituksen "Viesti lähetettiin onnistuneesti. Kiitos ilmoittautumisesta! Muista tarkistaa harjoitusaikasi netistä!" Saat myös sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta.
  [recaptcha]